Stefan Hopmans loopt 4Daagse voor Radboud fonds

Stefan Hopmans, speler van Rood Wit 3 loopt dit jaar de Nijmeegse vierdaagse voor het Radboud Oncologie Fonds. Samen met Noud Peters en Jasper Huberts heeft hij zich ingeschreven voor dit wandelfestijn. De drie Groesbeekse studenten doen dit jaar voor het eerst mee en willen deze prestatie koppelen aan een goed doel: het Radboud Oncologie Fonds, onderdeel van KWF.

Groesbeekse_Wandel_Club_De_Natte_Zool-DGB

Wat voor Jasper Huberts, Noud Peters en Stefan Hopmans begon als een geintje is werkelijkheid geworden. Het drietal gaat dit jaar onder de ludieke naam “Groesbeekse Wandelclub (GWC) De Natte Zool” de Vierdaagse lopen. Het is de 100e editie van dit evenement en in vier dagen proberen de drie heren elk 200 kilometer af te leggen.

De drie Groesbekers geven aan de ziekte van dichtbij mee te maken en streven er naar om € 2500,- op te halen voor het fonds. Het Radboud Oncologie Fonds en KWF Kankerbestrijding trekken samen op en bundelen zo de krachten om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker. De actie loopt nu net één week en inmiddels is er door die drie lopers samen al € 1200,- opgehaald. “Het verloopt voorspoedig”, aldus één van de initiatiefnemers.

Wilt u Jasper, Noud en Stefan steunen? Dat kan middels een vrijwillige bijdrage via deze link. Door onderaan de pagina op één van de drie namen te klikken kunt de loper naar keuze steunen. Tijdens de Vierdaagse zijn de drie studenten te herkennen aan de blauwe kleding voorzien van bovenstaand logo. Ook op Facebook zijn ze te volgen: www.facebook.com/GWCDeNatteZool

De 100e Vierdaagse is dit jaar van 19 juli 2016 tot en met 22 juli 2016. De Dag van Groesbeek is op 21 juli 2016.