Club van 50

De club van 50 is een groep leden en supporters van Rood Wit die de vereniging gezamenlijk financieel steunen. De Club van 50 is enkele jaren geleden opgestart om extra activiteiten te organiseren en/of zaken te realiseren binnen de vereniging, die anders niet gedaan zouden kunnen worden.

Er is immers een constante behoefte aan financiële ondersteuning. Daarnaast ondersteunt de Club van 50 jaarlijks de activiteitencommissie en de onderhoudscommissie met een financiële bijdrage.

Iedereen mag lid worden van de Club van 50. Zowel leden als niet-leden. De deelnamekosten voor een lid van de Club van 50 zijn € 50,- per jaar. Als lid van de Club van 50 krijg je een naamplaatje  op het Club van 50 namenbord in de kantine.

Hoe meer leden, hoe meer er gedaan kan worden. Heeft u ook een warm hart voor onze vereniging: steun ons dan en word ook lid. Neem daarvoor contact op via sponsoring@roodwitgroesbeek.nl.

U kunt ook direct het bedrag van € 50,- overmaken naar rekeningnummer NL94 RABO 1174 1821 99 onder vermelding van uw naam/bedrijfsnaam.