Speurtocht Rood Wit op zaterdag 18 januari

Wegens omstandigheden is de datum van de speurtocht van Rood-wit gewijzigd. De speurtocht vindt nu plaats op zaterdag 18 januari 2020.

Zoekt u in het begin van het nieuwe jaar, net na de drukte nog een uitdaging? Of even zin om een frisse neus te halen en gezellig bezig te zijn?

Zaterdag 18 januari is het weer tijd om ouderwets te speuren vanaf het Kapittelland! Tussen 18.30 en 20.30 kan er vertrokken worden vanuit de Rood Wit kantine. In kleine groepjes kan er zoals altijd weer gespeurd en gepuzzeld worden om zo uiteindelijk aan het einde van de avond uitgeroepen te kunnen worden als speur-kampioenen!

De organisatie zal ook dit jaar weer een mooie tocht uitzetten. Daar kun je altijd op vertrouwen. Onderweg wordt er uiteraard ook voor de inwendige mens gezorgd en na afloop zal het nog lang gezellig blijven in de kantine!

Vooraf opgeven is niet nodig: vanaf 18.30 kan iedereen die mee wil doen zich met zijn groepje melden in de kantine van Rood Wit of opgeven via de mail reneroodwit@hotmail.nl Inschrijf geld is 7 euro per persoon (kinderen t/m 12 jaar 4 euro).

We hopen u allemaal te zien op zaterdag 18 januari!