Rood Wit verliest weer van Bemmel

In en tegen Bemmel moest Rood Wit het weer afleggen tegen deze angstgegner. Tegen een veel beter en feller spelende ploeg had Rood Wit dit keer geen goed weerwoord.

Al na 7 minuten werd een goed aanval van de gastheren afgerond met een schot waar de keeper van Rood Wit geen antwoord op had, 1-0. De verdediging ging in dit verhaal niet vrijuit. Het feller spelende Bemmel kreeg steeds meer grip op Rood Wit en door opnieuw minder goed verdedigend werk werd het in de 17de minuut zelfs 2-0. Een goede voorzet werd door de aanvaller van Bemmel goed ingekopt. Na een half uur spelen werd het allemaal nog erger. Een schot van ruim 30 meter verdween onhoudbaar in de uiterste bovenhoek in de kruising, 3-0. Rood Wit had tot dan toe nog geen uitgespeelde kans gehad. Pas in de laatste minuut van de eerste helft lukte het om een goede aanval neet te zetten. De bal ging echter net naast. Met de 3-0 stand werd de thee opgezocht.

Na de rust ging Rood Wit wel beter spelen en met 3 verse spelers kwam er ook wat meer dreiging richting doel van Bemmel. In de 56ste minuut van de wedstrijd lukte het om de eerste treffer te maken. Een goed voorzet van Wesley Klomp werd door Jeroen Bardoel goed en zuiver ingekopt, 3-1. Rood Wit moest 5 minuten later weer toezien dat de achterstand weer groter werd. Een onnodige handsbal werd door de verdediging van Rood Wit gemaakt en bestraft met een vrije trap net buiten het strafschopgebied. De vrije trap werd goed genomen en verdween in het net, 4-1.

Rood Wit zette nog wel aan maar kon geen echte vuist meer maken. De wedstrijd werd daarom met een 4-1 stand beëindigd. Volgende week mag de ploeg het weer thuis gaan proberen. Dan kom Orion op bezoek en de wedstrijd begint weer om 14.00 uur.