Rood Wit verliest van Spero

Rood Wit verloor met 2-0 van Spero maar had (als het de kansen beter benut had) toch minimaal 1 punt moeten pakken. Rood Wit begon aanvallend met  een schot van Glenn Wijnhoven dat naast ging. 2 Minuten later ging Rood Wit over links in de aanval Khalid el Haddouti bracht de bal goed voor maar Jordy Wijnhoven kon de bal niet onder controle krijgen. Spero ging in de 12e minuut in de aanval. De voorzet was op maat en Jan Diksen tikte de 1-0 binnen. Rood Wit kon de 1e helft geen vuist maken, Spero was met corners gevaarlijk maar tot de rust werd er niet meer gescoord. De 2e helft begon met een gevaarlijke aanval van Spero, de spits had de bal voor het intikken maar hij schoot over. In de 50e minuut wordt Khalid voor vermeend buitenspel terug gefloten. 2 Gevaarlijke corners van Spero worden door iedereen gemist. In de 68e minuut schiet Artem Vennekov na een voorzet van Khalid over. Paul Hanssen stopt met een katachtige redding een schot van Spero. In de 75 minuut word Khalid door de keeper van Spero neer gelegd, de te zacht ingeschoten penalty van Glenn word door de keeper gepakt.  De keeper schopt de bal gelijk uit naar de meters buitenspel staande Maarten Nieuwenstein die beheerst de 2-0 binnen schiet. Om niet te degraderen zal Rood Wit zondag om 14.00 uur van AZC moeten winnen en moet Rheden of OBW punten verliezen