Rood Wit verliest van hekkensluiter

In een wedstrijd met ontelbare kansen voor beide ploegen trok Rood Wit aan het kortste eind. Met een ruststand van 0-0 konden beide ploegen nog voor de overwinning gaan. Het lukte Rood Wit echter niet de kansen om te zetten in een doelpunt. WSV ging wel goed om met een geboden mogelijkheid.

De thuisploeg ging de wedstrijd fel van start en creëerde diverse kansen. De kansen werden over geschoten en naast geschoten. Het duurde tot de 15de minuut voordat Rood Wit daar een goede aanval tegenover zette. De voorzet werd echter gepakt door de keeper van WSV. In de 24ste minuut kregen de Rood Witten een super kans. Een voorzet werd door Rick van Eijk goed ingeschoten maar door een verdediger van de lijn gehaald. Ook een goed schot na goed inlopen door Koen Theunissen kwam niet in het doel terecht. Beide ploegen kwamen vervolgens ieder met een speler alleen voor de keeper waarbij de keepers de betere waren. In de 34ste minuut kreeg een schot van WSV niet wat het verdiende. De bal ging via de paal in de handen van de keeper van Rood Wit.

In de tweede helft was het weer de thuisploeg die beter van start ging zodat er meteen gevaar ontstond. Een vrije trap- van 17 meter werd via de lat over geschoten. Even later weer een goed schot van de linksbuiten van WSV wat door de keeper op voortreffelijke wijze uit de benedenhoek werd getikt. In de 63ste minuut werd een afstand schot van 30 meter hard in de kruising geschoten en werd de stand 1-0. Een voorzet in de 72ste minuut werd hard overgeschoten. Deze 200% kans had er ook in gemoeten. Een aanval van Rood Wit in de 75ste minuut werd niet goed afgerond. Ook 3 minuten later werd een aanval via Jeroen Bardoel door de verdediging weggewerkt. WSV kreeg daarna nog een strafschop die via de paal op de andere paal kwam en er zo weer uit vloog. Rood Wit zette nog alles op alles om de gelijkmaker te maken. Ondanks de inzet lukte dat niet. Een fraai schot van Farnous uit een indirecte vrije trap in de blessuretijd werd door de keeper nog op formidabele wijze uit de benedenhoek getikt. Ondanks de inzet werd deze middag een deceptie waar de groep zich weer moet gaan opladen voor het vervolg van de competitie. Dat kan weer voor de volgende wedstrijd tegen Heino aanstaande zondag thuis om 14.00 uur. Daarvoor is er vrijdag nog de jaarlijkse carnavalsavond in de kantine. Deze begint om 20.30 en belooft weer heel gezellig te worden.