Rood Wit verliest door persoonlijke fouten

Rood Wit verloor met 4 – 2 van AWC door persoonlijke fouten. Drie van de vier doelpunten kon AWC maken door fouten in de verdediging van Rood Wit. In de 2e minuut werd er door AWC een voorzet gegeven die gedragen door de wind boven op de lat kwam. Enkele minuten later na een te zachte terugspeelbal van de Rood Wit verdediger kwam een speler van AWC alleen voor doelman Aria Hashemi, maar deze stopte de bal uitstekend. Rood Wit deed wat terug, maar een schot van Glenn Wijnhoven was te zacht en een schot van Wesley Klomp werd door de keeper gestopt. Na een half uur werd een fout in de verdediging van Rood Wit afgestraft door AWC 0-1. Sefa Tasci krijgt de kans om te scoren maar de keeper van AWC voorkomt dat. In de 45e minuut speelt een speler van AWC de bal van 7 meter terug op de keeper. De vrije trap word door Farnous Zia opzij getikt en Wesley Klomp schiet de bal binnen 1-1.

De 1e gevaarlijke aanval in de 2e helft kwam van AWC, maar Aria stopt dre bal prima. In de 55e minuut word een schot van Wesley Klomp voor of achter de lijn door de keeper gepakt, na overleg met de neutrale assistent besloot de goed leidende scheidsrechter A. Midden geen doelpunt. Bij de volgende aanval is het wel raak, een schot van Tim v/d Hurk word van richting verandert en laat de keeper kansloos 2-1. Enkele minuten later word een fout in de verdediging door AWC afgestraft 2-2. Nadat een vrije trap van Wesley net over gaat en een vrije trap van 25 meter in de muur beland, komt AWC na 75 minuten op 2-3. Rood Wit probeert van alles om gelijk te komen, maar in de 82e minuut kan Aria een vrije trap van AWC niet onder controle krijgen en een speler van AWC tikt de 2-4 binnen.

Volgende week moet Rood Wit naar TVC ’28 in Tubbergen, daar zal gewonnen moeten worden anders komt Rood Wit op een degradatie plek te staan. De bus vertrekt om 11 uur.