Rood Wit-Concordia 2-4

Rood Wit speelde vanmiddag tegen het op de 5e plaats genoteerde Concordia-W. Rood Wit begon de wedstrijd goed. Nadat Jimmy van Putten een schot van Concordia kon wegwerken werd de bal op Khalid geplaatst die goed voor zette en Jordi Wijnhoven op de goede plaats stond om de 1-0 binnen te tikken. In de 7e kon een vrije trap van Glen Wijnhoven maar net door de keeper van Concordia over worden getikt. Na een half uur spelen kreeg Concordia een corner die werd binnengekopt 1-1. Concordia bleef de aanval zoeken, in de 37e minuut werd een schot nog gekeerd door doelman Paul Hanssen maar in de rebound was hij kansloos 1-2. Nadat Artem net voor rust nog in de handen van de keeper schoot was het in blessuretijd bij een vrije trap van Concordia voor Rood wit billen knijpen de bal ging via de paal en de rug van Paul naast.

De 2e helft begon zoals de 1e helft eindigde, in de 6e minuut kon Jan Janssen nog net redding brengen op de lijn. 2 Minuten later was het wel raak, na een overtreding op Max Beisel waar de scheids niet voor floot kon Concordia voorzetten en de 1-3 aantekenen. 10 Minuten later geeft Jordi een mooie voorzet op Khalid die gelijk uithaalde en de 2-3 op het scorebord laat zetten. Mika van Geelen had pech dat zijn schot tegen de lat uit elkaar spatte. In de 37e minuut ging Concordia in de aanval over links, op het schot van de spits had Paul Hanssen geen enkele kans 2-4. In blessuretijd beging de keeper van Concordia een overtreding in de 16 meter, maar de scheidsrechter vond het niet nodig om hiervoor te fluiten.

Volgende week gaat Rood Wit naar Leones om daar te proberen punten te pakken anders begint de degradatieplaats dichtbij te komen.