Paaszaterdag bij Rood Wit

Paaszaterdag (26 maart) worden er drie thuiswedstrijden gespeeld op het Kapitelland. Om 11.30 trapt Rood Wit Zat. 3 af tegen Overasseltse Boys 2. Vervolgens zal om 13.30 Rood Wit Zat. 2 het opnemen tegen koploper Woezik 3. Woezik 3 heeft deze competitie nog geen punten gemorst en het zal de mannen van Zaterdag 2 er dan ook alles aan gelegen zijn om de Wijchenaren de eerste punten van het seizoen afhandig te maken.

Tot slot zal Rood Wit 1 om 17.00 voor de laatste maal aftrappen op deze drukke paaszaterdag. Zij kruisen dan de degens met SC Bemmel 1. Om niet nog verder weg te zakken, zullen de mannen van trainer Henk Evers er in deze regioderby alles aan doen om de punten op het Kapitelland te houden.

Rondom de wedstrijd van Rood Wit 1 zullen Dave en Vince, de huisdeejays van Rood Wit, zorgen voor muziek en een gezellige sfeer in de Rood Wit kantine. Daarnaast zullen diverse special acts hun opwachting maken. Kijk voor een overzicht van de artiesten die op zullen treden op de bijgevoegde foto’s. De muziek start direct na de wedstrijd van Rood Wit Zat. 2 om een uur of vier/vijf.

Mocht u nou denken: ‘Dat kan ik beter’, er is nog plek voor extra optredens. Aarzel in dat geval dus niet en geef je op!!!