Onnodig verlies voor Rood Wit

Rood Wit kreeg in de eerste helft tegen Leones 8 doelrijpe kansen maar wist er maar 1 te benutten. In de 3e minuut werd een voorzet van Khalid el Haddouti door Emir Tiganj net naast gekopt. 5 Minuten later schiet Soufiane Dadda na een verkeerde uittrap van de keeper over. In de 12e minuut is het schot van Dadda te zacht om de keeper te verrassen. Een kopbal van Khalid gaat naast, Dadda schiet over en Glenn Wijnhoven kopt naast. In de 32e minuut neemt Khalid een vrije trap op Dadda die gelijk op doel schiet maar de keeper van Leones tikt de bal over. In de 38e minuut krijgt Rood Wit op 25 meter een vrije trap die Dadda keihard in het net knalt. 1-0 Ruststand. Leones geen kans gehad.

De 2e helft begint voor Rood Wit slecht. Een fout in de verdediging word keihard afgestraft 1-1. In de 17e minuut weer een fout in de verdediging van Rood Wit 1-2. Een vrije trap van Max word door de keeper naast getikt. In de 91e minuut neemt Dadda een corner die door Jordy Wijnhoven binnen word gewerkt 2-2. In de 98e minuut laat de scheidsrechter na duidelijk buitenspel doorspelen en de spits van Leones zet de onverdiende 2-3 op het scorebord.