Nog 1 punt nodig voor Zaterdag 2

Het kampioenschap komt steeds dichterbij voor het zaterdag team van Rood Wit.  Gisteren is de thuiswedstrijd tegen Union winnend afgesloten met 4-3.

De tweede helft werd het nog spannend. Nadat de vaste keeper, in de eerste helft ,met zijn pink uit de kom, geblesseerd is uitgevallen, moesten er wat omzettingen gedaan worden. Dan blijkt weer dat niet iedere veldspeler zomaar kan gaan keepen. In het resterende deel van de eerste helft wordt nog de comfortabele 3-1 voorsprong bereikt.

Na de rust kwam Union makkelijk terug tot 3-3, mede door het keeperswerk van de noodgedwongen goaly. Maar ga er maar aan staan als je nooit gekeept hebt. Uiteindelijk heeft Rood Wit toch nog de winnende treffer gemaakt, zodat er nu nog 1 punt gehaald dient te worden om het kampioenschap veilig te stellen.

Dit punt kan zaterdag gehaald worden in de uitwedstrijd tegen Orion. Deze wedstrijd begint om 15:00.En als het goed is zal, na afloop van deze wedstrijd, het kampioensfeest  losbarsten.