Herman Bons verkozen tot Grutste Snor

Op het Rood Wit jaarfeest dat afgelopen vrijdag plaats vond is Herman Bons uitgeroepen tot De Grutste Snor van het jaar 2023 De titel Grutste Snor is een van de meest aansprekende eretitels die een Rood Wit vrijwilliger in de wacht kan slepen. De Grutste Snor wordt jaarlijks gekozen door een commissie die bestaat uit de drie laatst verkozen Snorren. Het voornaamste kenmerk van de Grutste Snor is het zichzelf belangeloos inzetten voor de club.

Herman is al jarenlang een bekend gezicht op Sportpark Rood Wit. Woonachtig op een steenworp afstand van Rood Wit weet hij meerdere malen de weg naar het Kapittelland te vinden. Herman is een van de drijvende krachten van diverse commissies en is in die hoedanigheid betrokken bij het wel en wee van veel dingen die bij Rood Wit gebeuren. Met zijn bedrijf GEBO – Dak en Timmerwerken is hij ook al sinds jaar en dag zelf sponsor van Rood Wit.

Als er hand en spandiensten verricht moeten worden staat Herman ook altijd vooraan  om zijn handjes te laten wapperen. Herman mag zich met recht De Grutste Snor van het jaar 2023 noemen en Rood Wit prijst zich bijzonder rijk met een vrijwilliger als Herman in haar gelederen.

Van harte gefeliciteerd Herman…