Fantastisch Jubileumfeest Rood Wit

Het 75 jarig bestaan werd in het weekend van 27 en 28 augustus gevierd op de eigen accommodatie. Dat was twee jaar later i.v.m. uitstel door corona. Het werd een fantastisch feest wat op zaterdag begon met een wedstrijd tussen het eerste en tweede van 2013. Beide ploegen werden toen kampioen. Het werd een gezellig weerzien van oud spelers die elkaar al lange tijd net meer hadden gezien.

Door de verschillende spelers werd na het gezellig weerzien weer een potje voetbal op de mat gelegd wat wel wat minder was dan tien jaar geleden. Toch konden de meesten nog een aardig potje spelen. Onder leiding van scheidsrechter Fred Schaap lukte het de twèd om de wedstrijd te winnen met 10 – 5. Daarna kon er gedoucht worden en stond de BBQ klaar. Het bakken werd gedaan door een paar dames van Groesbeeks Glorie.

Door hun bakkunsten kon er genoten worden van het heerlijke vlees van keurslager Tim Janssen die voor een goede BBQ had gezorgd. Natuurlijk kon er ook gedronken worden en was de buitentap in trek. Om 20.00 uur begon het feest wat werd opgeluisterd door DJ BAS. Ook zanger “Zonzo” kwam nog een paar liedjes zingen. Tussen door werd ook de “GRUTSTE SNOR” bekend gemaakt door Gerry Rutten. Deze eretitel viel dit jaar te beurt aan Theo Zeegers.

Die door de deskundige commissie werd aangewezen vanwege zijn inzet in de afgelopen jaren voor het zaterdag team. Dat werd als zeer waardevol voor de club ervaren. Het feest duurde nog tot in de kleine uurtjes en was als vanouds erg gezellig.

Zondag werd van 14.30 uur de kantine weer goed gevuld voor de huldiging van de jubilarissen van de afgelopen jaren. Er waren in totaal 8 jubilarissen aanwezig. De andere leden worden later nog gehuldigd.

25 jaar lid zijn: Gery Keukens, Frank Schuivens, Jeroen Verriet en Marcel Janssen.

40 jaar lid zijn: Gerrie Liebers, Sascha Pouwels en Gerrie de Valk.

60 jaar lid is Sjaak Kamps.

Iedereen werd toegesproken door de voorzitter en kreeg een oorkonde en speldje. Voor de partners waren er bloemen. Ook oud voorzitter Gerard van Gorkum was vanuit noord Holland gekomen om de feestelijkheden mee te maken. Gelijktijdig aan de huldigingen werden de prijzen van de grote loterij door de jubilarissen getrokken. De uitslag staat op de website van de club en hangt in de kantine. Ook in de weekbladen komt deze te staan. Daarna kon er nog gedanst worden en gezelligheid was ook nu weer troef. Mede door de klanken van de DJ werd het ook nu weer ouderwets gezellig in de kantine.

Na dit fantastische feest kan de club zich gaan opmaken voor de nieuwe competitie die eind september begint.