Club van 50 Rood Wit

De club van 50 is een groep leden en supporters van Rood Wit die de vereniging gezamenlijk financieel steunen. De Club van 50 is enkele jaren geleden opgestart om extra activiteiten te organiseren en/of zaken te realiseren binnen de vereniging, die anders niet gedaan kunnen worden.

Er is immers een constante behoefte aan financiële ondersteuning.

Voor het aankomend jaar willen wij een bijdrage leveren aan: de onderhoudscommissie om de aanschaf van extra materialen en benodigdheden te bekostigen voor het noodzakelijke onderhoud aan onze accommodatie.

Mochten er mensen zijn met suggesties waarin de club van 50 een bijdrage zou kunnen leveren dan kunt U één van de commissie leden hierop aanspreken.

Iedereen mag lid worden van de Club van 50. Zowel leden als niet-leden. De deelnamekosten voor een lid van de Club van 50 zijn € 50,- per jaar. Als lid van de Club van 50 krijg je een naamplaatje op het Club van 50 namenbord in de kantine.

Des te meer leden, des te meer er gerealiseerd  kan worden. Heeft u ook een warm hart voor onze vereniging: steun ons dan en word ook lid. Neem daarvoor contact op één van de commissieleden: Sascha Pouwels, Matje Spanjers of Rene Rutten.

U kunt ook direct het bedrag van € 50,- overmaken naar rekeningnummer NL94 RABO 1174 1821 99 onder vermelding van uw naam/bedrijfsnaam.