Berg en Dal cup 2023

Dit voetbal toernooi tussen de verenigingen van Berg en Dal werd dit keer gehouden bij Rood Wit op de Breedeweg. Het was een zeer geslaagd toernooi wat door sportclub Millingen werd gewonnen. Zij kregen een mooie bokaal. De ploeg had 6 punten en een doelsaldo van +7 waardoor zij eerste werden. Ook voor de nummer twee en drie was er een bokaal. Deze waren wel wat kleiner maar zeker zo mooi.

Tweede werd Achilles met 6 punten en een doelsaldo van +6. Op de 3de plaats eindigde Germania met 6 punten en een saldo van +4. DDV 23 werd 4de met 3 punten en een saldo van +4. Groesbeekse boys werd 5de met 3 punten en een saldo van 0. Rood Wit werd 6de met 0 punten en een saldo van -5. 7de werd de treffers zaterdag met 0 punten en een saldo van -7. BVC werd 8ste met 0 punten en een saldo van -9.

Iedere deelnemer kan terug kijken op een zeer geslaagd toernooi wat nu met hele wedstrijden werd gehouden op drie dagen. Woensdag, donderdag en zaterdag. Door de week telkens 2 wedstrijden. Zaterdag werden er 4 wedstrijden gespeeld. Na de wedstrijden van zaterdag werd de avond ingeluid in de kantine met medewerking van discotheek “muziek expres”. Zij zorgden weer voor de gepaste muziek wat ervoor zorgde dat het erg gezellig was in de mooie kantine van Rood Wit.