Rood Wit verslaat hekkensluiter met monsterzege

Met een 7-1 winst behaalde Rood Wit een monsterzege op de hekkensluiter van de 2de klasse i. Daarvoor had het maar twee namen nodig. Een hattrick van Dadda (4x) en 3 keer Wijnhoven ( 2x Glen en 1 keer Jordy).

Rood Wit begon goed maar zag al in de 2de minuut een goede aanval van SDOUC op zich afkomen. Een goede lob over de keeper van Rood Wit werd bijna fataal. Een goede reactie van Maikel Albers voorkwam een doelpunt. Hij haalde de bal keurig van de lijn. Meteen daarna nam Rood Wit het initiatief en zag in de 4de minuut een vrije trap net over gaan. Het duurde tot de 16de minuut voordat Rood Wit de openingsgoal kon scoren. Een goede aanval werd beheerst door Soufiane Dadda afgerond, 1-0. Rood Wit bleef de aanval zoeken en kreeg ook mogelijkheden maar ook de gasten waren erg gevaarlijk zoals in de 30ste minuut. Het was te danken aan de goede reflex van Kevin de Bruin dat de bal niet in het net verdween. Pas in de 43ste minuut lukte het de aanvallers van Rood Wit de score uit te breiden. Een snelle aanval over rechts van Khalid el Haddouti werd goed voorgezet en bij de tweede paal goed afgerond door Soufiane Dadda, 2-0. Meteen na rust vergrootte Rood Wit de voorsprong. Een mooie inzet van Dadda werd via de paal in het net geschoten, 3-0. SDOUC kwam in de 60ste minuut weer even terug en maakte de 3-1. Een goede aanval werd goed voorgezet en beheerst ingetikt. Vier minuten later kwam de voorsprong van Rood Wit weer op 3. Een hoekschop van Khalid el Haddouti werd door Glen Wijnhoven keurig in gekopt, 4-1. Rood Wit kreeg nog een paar onbenutte kansen. In de 75ste minuut was het weer raak. Opnieuw was het Glen Wijnhoven die een doelpunt maakte. Een schot van 35 meter verdween als een streep in de touwen, 5-1. In de 85ste minuut was het weer de beurt aan Soufiane. Een aanval werd afgerond met een schot dat via de verdediger in het net ging, 6-1. Vlak voor tijd was het nog een keer raak. Een aanval werd afgerond met een goede bal die door Dadda opzij werd gelegd op Jordi Wijnhoven die beheerst raak kon schieten, 7-1. Een monsterzege voor Rood Wit die er mocht zijn en waar de nodige moed uit geput kan worden voor de komende wedstrijden. Volgende week gaat de reis naar de nummer drie van de ranglijst, Varsseveld. Ook daar zal de ploeg weer een lastige klus te klaren krijgen. De wedstrijd begint weer om 14 uur.